a a a

Program de burse la Universitatea Europeană de Afaceri din Luxemburg

Noutăți

Program de burse la Universitatea Europeană de Afaceri din Luxemburg
08 Aprilie 2022

SPORIȚI-VĂ ȘANSELE DE ANGAJARE ȘI DEZVOLTARE ÎN CARIERĂ CU PROGRAMUL DE BURSE LA  UNIVERSITATEA DE AFACERI DIN LUXEMBURG!

- PROCEDURA DE APLICARE ESTE SIMPLĂ ŞI RAPIDĂ! -

Universitatea Europeană de Afaceri din Luxemburg și ERI SEE (Inițiativa de reformă a educației din Europa de Sud-Est) vă prezintă programul de burse pentru cursuri de afaceri online (în domenii precum: management, IT, consolidarea rolului femeilor, limba engleză, finanțe etc.) destinat pentru 100 de cetăţeni din Republica Moldova. Programul de burse este susținut de Guvernul Luxemburgului.

Acest program de burse oferă posibilitatea de a urma cursuri de înaltă calitate la prestigioasa Universitate Europeană de Afaceri pentru 100 de cetățeni ai Republicii Moldova. Cursurile costă 740 EUR, însă, datorită acestui Program de Burse, cursurile sunt disponibile gratuit, cu condiţia  de a achita doar „taxa de participare” în sumă de 20 EUR (cu card bancar). Cursurile oferă cunoștințe și abilități valoroase necesare pe piața muncii și pot îmbunătăți semnificativ perspectivele celor care le frecventează în dezvoltarea carierei și găsirea unui loc de muncă.

Cursurile se desfășoară în limba engleză, astfel că este necesară cunoașterea limbii engleze. Însă, pentru cei care au nevoie de ajutor în ceea ce privește limba engleză, în cadrul acestei scheme se oferă și un program online de limba engleză.

Procedura de aplicare este foarte simplă şi constă din câţiva pași descriși pe site-ul www.ebu.connect.lu, cu instrucțiuni clare pentru aplicare și înregistrare descrise AICI.

Termenul limită pentru aplicare este 13 mai 2022, iar cursurile încep din 30 mai 2022 şi durează până la 4 septembrie 2022 (13 săptămâni, 1 webinar online pe săptămână).

Cursurile incluse în programul de burse sunt:

- Managementul strategic I&II

- Managementul afacerilor I&II

- Introducere în Python

- Plutus / Haskell

- Femei în leadership

- Engleza pentru începători (A1)

- Bazele tehnologiei blockchain I&II

- Finanțe publice și fiscalitate

- Management financiar

- Raportarea financiară

- Programul CPA (3 cursuri - în total 2 ani ).

Scopul principal al acestui program de burse, care, pe lângă Republica Moldova, se oferă şi altor țări  din Balcanii de Vest, cetățenilor din Africa, Asia și America Latină, este de a oferi studenților, care nu își pot permite din punct de vedere financiar, studii și excelență academică la nivel mondial. Programul este prezent în 110 țări, iar la ultimele două programe de burse au participat 10.000 de studenți!

Aplicaţi acum şi avansaţi în carieră!

Pentru întrebări adiționale contactați: admission.scholarship@ebu.lu